Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Μελωδικά έκοψε την πίτα της η Δημοτική Χορωδία "Δημόδοκος"

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012, στο σχολικό κέντρο Κυνοπιαστών, η Δημοτική Χορωδία (πρώην Αχιλλείων)"Δημόδοκος".
Ο Πρόεδρος της επιτροπής διοίκησης της Χορωδίας Αντώνης Μάμαλος έκανε απολογισμό της πλούσιας και ποιοτικής δράσης της στο χρόνο που πέρασε, επισήμανε ότι οι συνθήκες κρίσης που διανύουμε και η αλλαγή με τον "Καλλικράτη" δεν επιβεβαίωσε τους φόβους για το μέλλον της χορωδίας.
Η Χορωδία Δημόδοκος είναι μία από τις δύο δημοτικές χορωδίες που διατηρούνται με την ιδιαίτερη ταυτότητά της η καθεμιά, στο πλαίσιο του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού.
Ακολούθησε μικρό πρόγραμμα με τραγούδια που απέδωσαν η Παιδική Χορωδία Κυνοπιαστών (φωτο κάτω) και Δημοτική Χορωδία "Δημόδοκος" (φωτο πάνω) και οι δύο σε διεύθυνση Δήμητρας Καλογεροπούλου.

Το κοινό που παρακολούθησε την μικρή συναυλία τους, χειροκρότησε θερμά τη μαέστρο και τους μικρούς και μεγάλους χορωδούς για την ποιότητα της απόδοσής τους και τη συνολική τους εμφάνιση.
Την πίτα έκοψε ως εκπρόσωπος του Δημάρχου, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Τάκης Καρύδης, ενώ παρέστησαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Τάσος Ποταμίτης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δημ. Καρύδης ως εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Σπ. Σπύρου, Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι, ο Πρόεδρος της Χορωδίας Κέρκυρας Τάκης Μεταλληνός και η μαέστρος Χριστίνα Καλλιαρίδου, εκπρόσωποι της Δημοτικής Χορωδίας Κέκρυρας και της Χορωδίας Χλομού, ο γιατρός Σπ. Σκιαδόπουλος, ο πρώην Νομάρχης και ιδρυτής της χορωδίας ως Δήμαρχος Αχιλλείων Στέφανος Πουλημένος κ.α.
Χαιρετισμό στην εκδήλωση έστειλαν ο Βουλευτής Νίκος Δένδιας και ο αν. τομεάρχης άμυνας της Ν.Δ. Στεφ. Γκίκας.
Στο τέλος της εκδήλωσης η μαέστρος Δήμητρα Καλογεροπούλου επέδωσε αναμνηστικό έπαινο στους χορωδούς, άνδρες και γυναίκες, που συμμετέχουν ανελλιπώς στη χορωδία "Δημόδοκος" από την ίδρυσή της (από το Δήμο Αχιλλείων), το έτος 2000 μέχρι σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου