Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Τραυματίστηκε στον αχίλλειο τένοντα ο Κυνοπιαστινός ποδοσφαιριστής Νίκος Πουλημένος (παίζει στον Οδυσσέα Αυλιωτών)

Ο Νίκος Πουλημένος (αριστερά) με το συμπαίκτη του Σπύρο Αυλωνίτη (δεξιά)

Σοκ στον Οδυσσέα Αυλιωτών! Εξαιρετικά σοβαρός αποδείχτηκε, τελικά, ο τραυματισμός του Νίκου Πουλημένου, στο σαββατιάτικο ματς με τον Θιναλιακό (1-1), για την Α1 τοπική κατηγορία.
«Ολική ρήξη αχιλλείου», έδειξαν οι ιατρικές εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε ο άλλοτε άσσος του Ολύμπου (και... από άνοιξη, τα λέμε!) με αποτέλεσμα, την Τετάρτη (5/12) το απόγευμα, να περάσει εσπευσμένα την χειρουργική πόρτα (εδώ, στο νησί)...
Η επέμβαση πήγε καλά και ο παίκτης,  επέστρεψε στο σπίτι του. Όσον αφορά, δε, στο διάστημα της απουσίας του, σύμφωνα με ιατρικές εκτιμήσεις, σε τρεις μήνες θ' αρχίσει, σιγά- σιγά, να... περπατάει κανονικά. Κοινώς, κατά τον Μάρτη. 
Αν, τώρα, συνυπολογίσουμε το διάστημα που απαιτείται, προκειμένου να επανέλθει σε αξιοπρεπή βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας, γίνεται αντιληπτό πως, για τον Νίκο Πουλημένο, η φετινή σεζόν, μάλλον πάει χαράμι...
Ο Τάσος Μουζακίτης, λοιπόν, σ’ ένα εξαιρετική κρίσιμο σημείο της σεζόν, στερείται τις υπηρεσίες άλλου ενός πρωτοκλασάτου στελέχους του. Καθώς (υπενθυμίζουμε) είχε προηγηθεί ο σοβαρός τραυματισμός και του Αυλωνίτη (στη φωτό, οι δυο τους τις μέρες της... υγείας), η επιστροφή του οποίου υπολογίζεται επίσης για... του χρόνου! Κοινώς, δύο από τις πλέον «δυνατές» μεταγραφές, που πραγματοποίησαν οι (τέως) πρωτοπόροι, το περασμένο καλοκαίρι.
Όπως είναι φυσικό, η έκβαση του πράγματος, πέρα από οδύνη, σε ανθρώπινο επίπεδο, έχει προκαλέσει (όπερ διεφάνη και στην ανακοίνωση διαμαρτυρίας, που εξέδωσαν τη Δευτέρα) έντονο προβληματισμό στους ανθρώπους του Οδυσσέα και σ’ ένα δεύτερο.
Συγκεκριμένα, για το γεγονός ότι στη φάση του τραυματισμού του Ν. Πουλημένου, ο διαιτητής, Χριστόδουλος Αρμενιάκος, δεν έδειξε καν την κίτρινη κάρτα στον Φαραζή, που έκανε το «επίμαχο» μαρκάρισμα.
Η περίπτωση Πουλημένου, έρχεται να επαναφέρει, με δραματικό, σχεδόν, τρόπο, ένα θέμα, που, δυστυχώς, απασχολεί ολοένα και περισσότερες ομάδες (και) τη φετινή σεζόν. Αυτό του κατά πόσον (και) οι διαιτητές «προστατεύουν» την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών.
Εξαιρετικά πρόσφατη, άλλωστε, η περίπτωση του... σοκαριστικού τραυματισμού του Κώστα Λούβρη του Κοντοκαλίου, στο ματς με τους Παξούς (28 ράμματα), όπου επίσης ο «υπεύθυνος», Άγγελος Λιώνης, δεν είδε καν το... χρώμα της κάρτας!
Είναι εξαιρετικά μεγάλο και εξαιρετικά σοβαρό το όλο ζήτημα, για να περάσει στο «φλου» ή να μείνει στο επίπεδο της δημοσιογραφικής (όσο έντονη κι αν είναι αυτή...) καταγραφής. Οι αρμόδιοι, ας μεριμνήσουν κατά τα δέοντα. Και αυτό δεν αποτελεί... επιλογή (για να μην ξεχνιόμαστε, δηλαδή), αλλά ελάχιστη υποχρέωσή τους. Χρέος και καθήκον. Και ως προς αυτό, αδιαπραγμάτευτα, έκπτωση καμία! Ελπίζουμε να μη χρειαστεί να επανέλθουμε...
Πηγή: Corfu Sports
Νίκο περαστικά! Χρειάζεται τώρα υπομονή και προσοχή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου