Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

Συναυλία Φιλαρμονικής Κυνοπιαστών - Χορωδίας Ευρωπούλων, στο Μουσείο Καποδίστρια (βίντεο)

Φιλαρμονική Κυνοπιαστών και Χορωδία Ευρωπούλων, με μαέστρους το Σπύρο Νίκα και την Άρτεμη Πουλημένου αντίστοιχα, συνέπραξαν την Κυριακή 2 Σεπτ. 2018, σε μια όμορφη μελωδική βραδιά, στον ειδυλλιακό χώρο του άλσους του ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ, στην Κουκουρίτσα των Ευρωπούλων.
Όσοι βρέθηκαν εκεί - και δεν ήταν λίγοι - απόλαυσαν την εξαιρετικής ποιότητας συναυλία των δύο συνόλων, που ήταν αφιερωμένη στους Έλληνες συνθέτες και την χειροκρότησαν θερμά!
Στο βίντεο του Σπύρου Φ. Σκορδίλη, ο επίλογος της συναυλίας με την φιλαρμονική και την χορωδία στο αγαπημένο τραγούδι "Θα κλέψω τα τριαντάφυλλα". Διευθύνει, με την ευγενική παραχώρηση του μαέστρου Σπύρου Νίκα, η μαέστρος της Χορωδίας Ευρωπούλων και υπαρχιμουσικός της Φιλαρμονικής Κυνοπιαστών, Άρτεμις Πουλημένου.
Την συναυλία, που παρουσίασε η δημοσιογράφος Μαρίνα Μοσχάτ, παρακολούθησαν η αντιπεριφερειάρχης Νικολέτα Πανδή, ο αντιδήμαρχος Κέρκυρας κ. Απέργης, ο πρώην Νομάρχης Στέφανος Πουλημένος, ο πρώην Δήμαρχος Κερκυραίων Σωτήρης Μικάλεφ, ο Πρόεδρος της Χορωδίας Κέρκυρας Τάκης Μεταλληνός, οι εφημέριοι Κυνοπιαστών και Ευρωπούλων αρχιμ. Χρυσόστομος Κουτσούρης και π. Σπύρος Μακρής κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου