Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

΄Ελεγχος από κλιμάκιο του Ε.Σ.Π.ΕΛ. στο ανακατασκευαζόμενο κτίριο της Φιλαρμονικής Κυνοπιαστών

Την αυτοψία κλιμακίου του Εξειδικευμένου Συμβούλου Ποιοτικού Ελέγχου (ΕΣΠΕΛ) δέχτηκε την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011, το ανακατασκευαζόμενο κτίριο της Φιλαρμονικής Κυνοπιαστών (φωτο).
Στον έλεγχο παρέστησαν η επιβλέπουσα του έργου Πολ. Μηχανικός Μίλκα Αργυρού, εκπροσωπώντας τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας Ι.Ν., οι Σωκρ. Ξεπαπαδέας και Γ. Γλυκιώτης ως εκπρόσωποι της κοινοπραξίας που το εκτελεί και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Φιλαρμονικής Αντώνης Ν. Πουλημένος.
Οι ελεγκτές του ΕΣΠΕΛ βρήκαν το έργο άρτιο και σύμφωνο με τις τεχνικές και ποιοτικές προδιαγραφές της εγκεκριμένης μελέτης και έδωσαν το "πράσινο φως" να συνεχιστούν οι εργασίες για την ολοκλήρωσή του, με την δεδομένη και εξασφαλισμένη χρηματοδότησή του από το ΕΣΠΑ.
Σημειώνεται ότι το διώροφο, υπο ανακατασκευήν, κτίριο της Φιλαρμονικής Κυνοπιαστών, βρίσκεται πλέον στη φάση της εγκαταστάστασης του ηλεκτρομηχανολογικού δικτύου, καθώς έχει ολοκληρωθεί το κτίσμο των τοίχων και έχει τοποθετηθεί η κεραμοσκεπής στέγη.
Το κλιμάκιο ελεγκτών του ΕΣΠΕΛ, προχώρησε σε αντίστοιχο έλεγχο και στα κτίρια των Φιλαρμονικών Γαστουρίου, Κορακιάνας και "Μάντζαρος" που εκτελούνται με χρηματοδότηση από το ίδιο πρόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου