Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Μελωδικό και αυθεντικό το χριστουγεννιάτικο μήνυμα αγάπης από την Παιδική Χορωδία των Κυνοπιαστών

Tην καθιερωμένη ετήσια Χριστουγεννιάτικη συναυλία της έδωσε την Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011, στην εκκλησία της Υ.Θ. Ελεούσας Κυνοπιαστών, η Παιδική Χορωδία του χωριού, μαζί με τα τμήματα εκμάθησης (εγχόρδων και με πλήκτρα) μουσικών οργάνων που στηρίζει η τοπική ενορία. 
Η εκδήλωση περιλάμβανε: 
Στο πρώτο μέρος την παιδικη χορωδία με χριστουγεννιάτικα τραγούδια σε διεύθυνση της Άρτεμης Πουλημένου και της Δήμητρας Καλογεροπούλου, ενώ ακολουθησε το τμήμα εκμάθησης αρμονίου, όπου υπεύθυνη είναι η ΄Αρτεμη Πουλημένου. 
Στο δεύτερο μέρος παρουσιάστηκε η ΚΙΘΑΡΑΤΑ (σύνολο μαθητών κιθάρας) με χριστουγεννιάτικα τραγούδια σε διεύθυνση του Νίκου Μερτύρη.
Στο σύνολό τους τα παιδιά με τα γεμάτα αθωότητα πρόσωπά τους, εξέπεμψαν αυθεντικό και ισχυρό το μήνυμα της αγάπης που φέρνουν τα Χριστούγεννα, σαν απάντηση στην υποκρισία, την ψευτιά, την κακία και το μίσος που δυστυχώς κυριαρχούν στην εποχή μας.

Τέλος, το Δ.Σ. της Παιδικής Χορωδίας ευχαρίστησε γονείς και μαθητές και ακολούθησε ένα μικρό κέρασμα στον προαύλιο της εκκλησίας με διάφορα γλυκά που ειχαν φτιάξει οι μητέρες των παιδιών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου