Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Α.Π.Σ. ΟΛΥΜΠΟΣ, τίμησε τον πρώην Νομάρχη Στέφανο Πουλημένο


Κι όμως, υπάρχουν άνθρωποι και φορείς που δεν ξεχνούν και αναγνωρίζουν...
Είκοσι και πλέον μήνες από την λήξη της θητείας του τελευταίου Νομάρχη Κέρκυρας Στέφανου Πουλημένου, η διοίκηση του Α.Π.Σ. ΟΛΥΜΠΟΣ, τον τίμησε σε πανηγυρική τελετή που έγινε το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012, «για την τεράστια συμβολή του στην κατασκευή των εγκαταστάσεων του Συλλόγου». Πρόκειται  για το κτήριο - στολίδι (με εντευκτήριο και άλλους πανέμορφους βοηθητικούς χώρους) στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του ιστορικού σωματείου, στην Καλλιθέα Καναλίων.
Για τη συμβολή του πρώην Νομάρχη στην κατασκευή του κτηρίου, μίλησε με θερμά λόγια ο νέος Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΟΛΥΜΠΟΥ,  Σπύρος Πίκουλας.

Ο Κυνοπιαστινός Σπ. Πίκουλας
Το μέλος της διοίκησης του ΟΛΥΜΠΟΥ Χρήστος Ιωάννου, κάλεσε τον Περιφερειάρχη Ι.Ν. Σπύρο Σπύρου και επέδωσε στον Στέφανο Πουλημένο, αναμνηστική πλακέτα του Συλλόγου (φωτο πάνω).
Σε σύντομο χαιρετισμό του ο πρώην Νομάρχης, σημείωσε ότι «έπραξε απλά το καθήκον του απέναντι στην αθλούμενη νεολαία του τόπου και ότι το έργο στις εγκαταστάσεις του ΟΛΥΜΠΟΥ, εντάχθηκε και υλοποιήθηκε στο πλαίσιο ενός ευρύτατου προγράμματος δημιουργίας ή βελτίωσης των αθλητικών υποδομών στο νομό, που εκτέλεσε η τότε Νομαρχία».
Το Δ.Σ. του ΟΛΥΜΠΟΥ που φέτος συμπληρώνει 78 χρόνια ζωής, τίμησε ακόμη για την προσφορά τους, τον Περιφερειάρχη Σπ. Σπύρου, τον Δήμαρχο Κέρκυρας Γιάννη Τρεπεκλή (την πλακέτα παρέδωσε στον αντιδήμαρχο Τάκη Καρύδη, ο Στεφ. Πουλημένος), τον πρώην Νομάρχη Γ. Μαχειμάρη, τον Πρόεδρο της ΕΠΣΚ  κ. Προβατά, το Πρόεδρο του Συνδέσμου Διαιτητών Κέρκυρας κ. Γεωργούδη, τον Πρόεδρο του «Λαοδάμα» Δημ. Κάντα και παλιούς αθλητές προπονητές και παράγοντες της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου