Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Μουσικά όργανα μεγάλης αξίας, από το ΕΣΠΑ και στην Φιλαρμονική των Κυνοπιαστών

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Φιλαρμονικής Αντώνης Ν. Πουλημένος (δεύτερος από αριστερά), με τον Κωστή Γλυκιώτη και τον Αντιπρόεδρο Δημήτρη Παπαδόπουλο (δεξιά) και τον υπαρχιμουσικό Σπύρο Ανυφαντή (αριστερά), καμαρώνουν στο κέντρο των Κυνοπιαστών,  τα νέα πολύτιμα αποκτήματα, που τόσο τα είχε ανάγκη το μουσικό σώμα...
Μετά τις στολές και τα κράνη που παραδίδονται τμηματικά στις φιλαρμονικές του νησιού - και των Κυνοπιαστών - ήρθε και η σειρά της παράδοσης των μουσικών οργάνων, που καλύπτουν  το μεγαλύτερο μέρος της χρηματοδότησης του προγράμματος (από το ΕΣΠΑ), το οποίο είχε εξασφαλιστεί το 2009, από την Περιφέρεια και τη Νομαρχία με τον τότε νομάρχη Στέφανο Πουλημένο.
Τα μουσικά όργανα παραδόθηκαν την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012, σε εκπροσώπους των Φιλαρμονικών, στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας (πρώην Νομαρχία), ενώ οι εκπρόσωποι της  Φιλαρμονικής των Κυνοπιαστών, τα παρέλαβαν και τα μετέφεραν σε ασφαλή αίθουσα που είχαν, προς τούτο, προετοιμάσει, στο παλαιό Δημοτικό Σχολείο του χωριού.
Στα νέα αποκτήματα της Φιλαρμονικής Κυνοπιαστών περιλαμβάνονται:
Τέσσερα (4) φλάουτα, πέντε (5) κλαρινέτα, ένα (1) σαξόφωνο, δύο (2) τρομπέτες, ένα (1) φλικόρνο, ένα (1) κόρνο, δύο (2) τζένις, ένα (1) ευφώνιο, δύο (2) τούμπες, δύο (2) σουζάφωνα, μία (1) λύρα παρέλασης και έξι (6) ταμπούρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου