Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Αγιασμός με αισιοδοξία στη Φιλαρμονική Κυνοπιαστών




Σε ατμόσφαιρα αισιοδοξίας για το μέλλον της Φιλαρμονικής Κυνοπιαστών, παρά τις δυσκολίες της περιόδου που διανύουμε, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015, ο αγιασμός για την έναρξη των μαθημάτων της νέας εκπαιδευτικής χρονιάς.

Στην τελετή που παρέστησαν τα μέλη του Δ.Σ. , μέλη, γονείς και μαθητές, απηύθυναν ευχές και χαιρετισμούς ο εφημέριος του χωριού π. Χρυσόστομος Κουτσούρης, ο Πρόεδρος της Φιλαρμονικής Αντώνης Πουλημένος και ο μαέστρος Σπύρος Νίκας, ενώ το «παρών» έδωσαν και οι δάσκαλοι Άρτεμις Πουλημένου, Σπύρος Ανυφαντής, Σπύρος Καββαδίας και Θωμάς Τσακνάκης.

Ειδικότερα, στο χαιρετισμό του ο πρόεδρος αναφέρθηκε στη θετική ανταπόκριση μελών και γονέων στην οικονομική στήριξη της Φιλαρμονικής για την κάλυψη του αυξημένου λειτουργικού κόστους του νέου κτηρίου της και του Ομίλου συνολικά, ενώ σημείωσε ότι για τη νέα σχολική περίοδο, στα τρία τμήματα που θα λειτουργήσουν, έχουν εγγραφεί 40 μαθητές.

Σημειώνεται ότι το 2016, η Φιλαρμονική Κυνοπιαστών θα γιορτάσει τη συμπλήρωση 50 χρόνων ζωής (ιδρύθηκε το 1966), καταγράφοντας μια εντυπωσιακή πορεία ανάπτυξης και προόδου σε όλα τα επίπεδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου