Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Σημαντικές διακρίσεις του 17χρονου Κυνοπιαστινού αθλητή Σπύρου Ζερβού, στην κολύμβηση


Έχασε πολύτιμο χρόνο στις κρίσιμες ηλικίες για τη συστηματική προπόνησή του, αλλά ακόμη και με τη λειψή προετοιμασία του, μπόρεσε να δείξει τις μεγάλες αγωνιστικές του δυνατότητες.
Ο λόγος για τον 17χρονο Κυνοπιαστινό αθλητή της κολύμβησης, Σπύρο Χρ. Ζερβό (φωτο), μαθητή της Γ’ Λυκείου, ο οποίος συμμετέχοντας στην ομάδα αθλητών του ΝΑΥΣΙΘΟΟΥ – κατηγορία ανδρών, κατέγραψε σημαντικές επιτυχίες σε δύο διασυλλογικούς αγώνες, τον περασμένο Νοέμβρη και πρόσφατα, στις 22  Γενάρη, στα Γιάννενα.
Συγκεκριμένα, ο Σπύρος Ζερβός ήλθε πρώτος στη σειρά του, στα 100 μέτρα ελεύθερο, ενώ κατέλαβε την τρίτη και τέταρτη θέση αντίστοιχα, στα 50 μέτρα ελεύθερο και πρόσθιο.
Ο νεαρός Κυνοπιαστινός αθλητής, φιλοδοξεί τώρα, με πιο εντατική προετοιμασία, να συμμετάσχει και να διακριθεί σε πανελλήνιους αγώνες κολύμβησης, πιθανότατα μέσα στο ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς έχει θέσει παράλληλο κεντρικό στόχο, την εισαγωγή  του για σπουδές σε Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και ‘Αθλησης (ΤΕΦΑΑ) προκειμένου να γίνει προπονητής κολύμβησης.
Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα φιλόδοξα σχέδια του Σπύρου. Είναι μέσα στις δυνατότητές του και με την ισχυρή βούληση που τον διακρίνει, να τα καταφέρει.
  
·  Σημειώνεται ότι  στο χώρο του υγρού στίβου, είχε κατακτήσει υψηλές πανελλήνιες και διεθνείς διακρίσεις στην κωπηλασία, ένας ακόμη Κυνοπιαστινός αθλητής, ο Αλέξανδρος Σπ. Δαφνής, οποίος είναι σήμερα φοιτητής ιατρικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου