Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

ΠΑΠΑΓΙΩΡΓΗΣ: Το ζαχαροπλαστείο της Κυνοπιαστινής Οικογένειας Δαφνή, σημείο αναφοράς στην παλιά πόλη της Κέρκυρας

Εύχρηστο, σύγχρονο και λειτουργικό το νέο e-shop του φημισμένου ζαχαροπλαστείου

Τα γλυκά Παπαγιώργης από την Κέρκυρα μπαίνουν σε όλα τα ελληνικά σπίτια


Η ιστορία του ξεκινά πίσω στο 1924, και έκτοτε λειτουργεί αδιάλειπτα και περνά από γενιά σε γενιά. Ο Γιώργος Δαφνής με τον αδερφό του Γρηγόρη και ο ξάδερφός τους Γιώργος συνεχίζουν την εξαιρετική δουλειά των προηγούμενων και κάνουν όλους εμάς που αγαπάμε τις τοπικές (κι όχι μόνο) γλυκές γεύσεις, χαρούμενους.
zaxaroplasteio_edited
Σήμερα, ωστόσο, έχουμε ακόμη ένα λόγο για να είμαστε ακόμη πιο χαρούμενοι καθώς το ολοκαίνουριο e-shop του ζαχαροπλαστείου είναι πλέον γεγονός. Εύχρηστο, σύγχρονο και λειτουργικό είναι κατηγοριοποιημένο σε Κερκυραϊκά προϊόντα, Υπηρεσίες, Ποτά και Τούρτες για να μπορούμε να περιηγηθούμε με ευκολία σε αυτό και τα προσφερόμενα προϊόντα του.
eshop_1_edited
Έτσι, πλέον έχετε την δυνατότητα από οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας και να είστε να προμηθευτείτε τα φημισμένα τοπικά Κουμ κουάτ σε διάφορες μορφές, μάντολες και μαντολάτα, παστέλι, φογάτσα κ.α., να παραγγείλετε κάποια από τις ετοιμοπαράδοτες τούρτες του και να τις αποστείλετε απευθείας στα αγαπημένα σας πρόσωπα που βρίσκονται στο νησί των Φαιάκων (ή να τις παραλάβετε οι ίδιοι από το ζαχαροπλαστείο στην περίπτωση που είστε στην Κέρκυρα), ακόμη και να κάνετε κράτηση στο ποδήλατο παγωτού για οποιαδήποτε κοινωνική εκδήλωση ή παιδικό πάρτι (εντός Κέρκυρας).
eshop_3_edited
ice-cream3-_edited
Σημειώστε ότι το ζαχαροπλαστείο διαθέτει το καλύτερο παγωτό σε ολόκληρο το νησί. Χειροποίητο, δικής τους παραγωγής, φτιαγμένο με κερκυραϊκό γάλα, κατορθώνει να μείνει ανεξίτηλο στη μνήμη οποιουδήποτε ουρανίσκου το γευτεί. Αν είστε τυχεροί -λόγω εποχικότητας- θα βρείτε και γεύση κερκυραϊκής αγριοφράουλας οπότε μην αφήσετε την ευκαιρία να τη δοκιμάσετε να πάει χαμένη, ενώ ασυναγώνιστη είναι και η γεύση Παπαγιώργης.
zaxaroplasteio_1_edited
Πέραν του παγωτού ωστόσο, το συγκεκριμένο ζαχαροπλαστείο φημίζεται και για τα γλυκά του με το κορυφαίο μιλφέιγ με μαρμελάδα αγριοφράουλας να έχει κλέψει την παράσταση, για τις τούρτες του, αλλά και τα τοπικά του προϊόντα που φτιάχνονται από την ίδια την οικογένεια. Τέλος, αυτό που ελάχιστοι γνωρίζουν είναι πως εδώ θα βρουν χειροποίητη μουστάρδα chutney με βάση το κυδώνι, με την ίδια συνταγή που τηρείται πιστά και περνάει από γενιά σε γενιά.
eshop_5_edited
Info
Καθημερινά: 08.00-01.00
Νικηφόρου Θεοτόκη 32, Παλιά Πόλη, Κέρκυρα - Τηλ. 26610 39474
papagiorgis.gr και facebook.com/papagiorgis1924

Πηγή: http://www.newsbeast.gr/travel/corfu-guide/arthro/2305262/ta-glika-papagiorgis-apo-tin-kerkira-benoun-se-ola-ta-ellinika-spitia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου