Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Οι «δικοί μας» επιτυχόντες στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας



Έγιναν σήμερα (24/8) γνωστά τα ονόματα των επιτυχόντων στις εξετάσεις για την εισαγωγή τους στα ανώτατα και ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, που κατάγονται ή ζούν στους Κυνοπιάστες. Ανάμεσά τους και δύο κορίτσια του χωριού που είχαν, παράλληλα με τα μαθήματά τους, πλούσια συμμετοχή και στα μουσικά και θεατρικά δρώμενα του τόπου. Πρόκειται για την Όλγα Μητσοπούλου (φωτο πρώτη αριστερά στον Κλήδονα) και την Βάσια Δαφνή (φωτο δεξιά στην κωμωδία Λυσιστράτη), που πέτυχαν στην  Σχολή (ΑΕΙ) της επιλογής τους. Αξίζει να αναφερθεί ότι η πρώτη, εργαζόταν ακόμη και στην περίοδο των εξετάσεων και συνεπώς η επιτυχία της ισοδυναμεί με άθλο, που θα συνεχίσει μ’ επιτυχία όπως φαίνεται και στη διάρκεια των σπουδών της.
Κατά τα λοιπά, με συναισθήματα χαράς και ενθουσιασμού, υποδέχτηκαν τα αποτελέσματα αυτοί που πέτυχαν σε σχολή της επιθυμίας τους (πρώτης επιλογής τους), ενώ, με ανάμικτα συναισθήματα εκείνοι που πέτυχαν μεν αλλά σε σχολές (και πόλεις) δεύτερης ή τρίτης επιλογής τους, και
Τέλος, με συναισθήματα πίκρας, για όσους δεν τα κατάφεραν και θα χρειαστεί να επαναλάβουν την προσπάθεια ή ν’ αναζητήσουν άλλες ευκαιρίες στη ζωή τους.
Οι επιτυχόντες
Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκεντρώσαμε στην ΕΣΤΙΑ ΚΥΝΟΠΙΑΣΤΩΝ για τους επιτυχόντες υποψήφιους Κυνοπιαστινούς (κατά την κατοικία ή την καταγωγή) τα αποτελέσματα, με αλφαβητική σειρά, έχουν ως εξής:
  • Αγάθου Αλίκη του Αλεξάνδρου και της Σοφίας, στη Σχολής Φυσικής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
  • Δαφνή Βασιλική – Ευτυχία (Βάσια) του Μιχαήλ και της Ουρανίας, στη Σχολή Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά.
  • Δαφνής Ιωάννης του Γεωργίου και της Σοφίας, το γένος Δαφνή, στη Σχολή Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. στη Ναύπακτο.
  • Κουρτέση Αικατερίνη του Ιωάννη και της Ευγενίας (Τζένης) το γένος Σκιαδοπούλου, στη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Λάρισας.
  • Μαύρου Ελένη του Αντωνίου και της Αναστασίας, στη Σχολή Προσχολικής Αγωγής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
  • Mητσοπούλου Όλγα του Ευσταθίου και της Σπυριδούλας (Ρούλας) το γένος Σκιαδοπούλου, στη Σχολή Παιδαγωγικής Εκπαίδευσης Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
  • Πουλημένος Στέφανος του Ιωάννη και της Αντωνίας, στη Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στο Βόλο.
  • Πουλημένου Αντιγόνη του Ιωάννη και της Αντωνίας, στη Σχολής Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου – Αθήνα.
  • Σουρβίνος Δημήτριος του Νικολάου και της Βασιλικής, στη Σχολή Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας.

Αν υπάρχουν και άλλοι επιτυχόντες που έχουν σχέση κατοικίας ή καταγωγής με Κυνοπιάστες και δεν αναφέρονται, παρακαλούμε να υπάρξει σχετική ενημέρωση για την άμεση εγγραφή τους στον κατάλογο που δημοσιεύσαμε.

Η ΕΣΤΙΑ ΚΥΝΟΠΙΑΣΤΩΝ, απευθύνει θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά των Κυνοπιαστών που πέτυχαν στις εξετάσεις και θα είναι οι αυριανοί ακαδημαϊκοί πολίτες, χρήσιμοι στην κοινωνία και τον τόπο.

Όλα τα ονόματα των εισαγομένων στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας από τα σχολεία της Κέρκυρας, τα βρίσκετε πατώντας εδώ: http://www.enimerosi.com/details.php?id=12461#.WZ6eSM53Okk.facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου