Δευτέρα 16 Αυγούστου 2021

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΓΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ πρώτος των πρώτων, με 19.460 μόρια, στο ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΑΘΗΝΩΝ (Ε.Κ.Π.Α.)!


Για δεύτερη συνεχή χρονιά την πρωτιά στις βαθμολογικές επιδόσεις για την εισαγωγή του σε ΑΕΙ της χώρας, κατέκτησε ένας μαθητής με καταγωγή από τους Κυνοπιάστες. Πρόκειται για τον Γιάννη Τσαγκαρόπουλο του Δημητρίου και της Αντωνίας, που κατέκτησε την πρώτη θέση μεταξύ όλων των συνυποψηφίων του της Κέρκυρας και μία από τις κορυφαίες θέσεις σε πανελλαδικό επίπεδο, επιτυγχάνοντας την εκπληκτική επίδοση των 19.460 μορίων!

Ο Γιάννης είναι γεννημένος το 2003 και είναι απόφοιτος του 1ου Λυκείου της Κέρκυρας. Οι επιμέρους επιδόσεις του στα 4 εξεταζόμενα μαθήματα είναι: Φυσική: 20, Μαθηματικά 20, Χημεία 19,1 και Έκθεση 18,2

Σύμφωνα με πληροφορίες από την οικογένειά του, προορίζεται να φοιτήσει στην Μαθηματική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), με λαμπρές όπως φαίνεται, προοπτικές.

Υπενθυμίζεται ότι πέρσι την πρώτη επίσης θέση στο νομό Κέρκυρας είχε κατακτήσει με 19.000 μόρια, στις εισαγωγικές εξετάσεις για τα ΑΕΙ της χώρας, η φοιτήτρια πλέον της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Μαριετίνα Γ. Σουρβίνου.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα δημοσιευτεί πλήρης κατάλογος όλων των επιτυχόντων μαθητών από Κυνοπιάστες, στις εισαγωγικές για τα ΑΕΙ της χώρας. Για την αποφυγή παραλήψεων και παρεξηγήσεων παρακαλούνται οι επιτυχόντες ή οι γονείς τους να δηλώσουν την επιτυχία τους με όλα τα απαιτούμενα στοιχεία.

Η ΕΣΤΙΑ ΚΥΝΟΠΙΑΣΤΩΝ συγχαίρει ολόψυχα τον ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΓΚΑΡΟΠΟΥΛΟ, τους γονείς του και τους δασκάλους – καθηγητές τους για την μεγάλη του επιτυχία, με τη βεβαιότητα ότι θα έχει λαμπρές σπουδές κι ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου