Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Αισιόδοξα μηνύματα από την εκδήλωση κοπής της πίττας, της Φιλαρμονικής Κυνοπιαστών



Βασισμένη στη στήριξη που της παρέχουν οι τοπικές κοινωνικές δυνάμεις, αλλά και στη συνεχώς διευρυνόμενη εθελοντική προσφορά, η Φιλαρμονική Κυνοπιαστών, έστειλε, από την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίττας της, μήνυμα αισιοδοξίας για τη νέα χρονιά.
Η εκδήλωση έγινε την Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015, στην αίθουσα του ανακατασκευασμένου, με πιστώσεις του ΕΣΠΑ, κτηρίου της και περιλάμβανε εορταστική συναυλία της μουσικού της σώματος υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Σπύρου Νίκα, με συμμετοχή για πρώτη φορά του πολυμελούς προμαθητικού της τμήματος, γεγονός που ενίσχυσε ακόμη περισσότερο την ατμόσφαιρα αισιοδοξίας, στην δύσκολη αυτή περίοδο που διανύει ο τόπος.



Απευθυνόμενος στο κοινό που κατέκλυσε την αίθουσα εκδηλώσεων, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Φιλαρμονικής Κυνοπιαστών, Αντώνης Πουλημένος, περιέγραψε την πλούσια δράση του μουσικού σώματος, κατά το 2014, αναφέρθηκε στον προγραμματισμό εκδηλώσεων κατά το νέο έτος και στάθηκε ιδιαίτερα στην προσέλκυση και εγγραφή δεκάδων νέων στο μαθητικό της δυναμικό, γεγονός που εξασφαλίζει τη συνέχεια και ενδυνάμωση της όλης προσπάθειας.

Την πίττα ευλόγησαν και απηύθυναν ευχές, οι εφημέριοι των Κυνοπιαστών π. Χρυσόστομος Κουτσούρης και της  Καμάρας π. Ανδρέας Μαζαράκης.
Στην εκδήλωση παρέστησαν οι πρόεδροι της Δημοτικής Κοινότητας Κυνοπιαστών Μενέλαος Aρβανιτάκης, των Τοπικών Κοινοτήτων Καστελλάνων Μ.  Αθανασία Πανάρετου και Αγ. Προκοπίου, Μαρία Καρύδη – Τζώρα, ο Πρόεδρος της ιστορικής Φιλαρμονικής Γαστουρίου Γιάννης Τσίπης και μέλη του Δ.Σ., ο πολιτευτής της Ν.Δ. Στέφανος Γκίκας, η διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Κυνοπιαστών Μελπομένη Πουλημένου, ο πρώην Νομάρχης Κέρκυρας Στέφανος Πουλημένος, ο πρώην πρόεδρος της Κοινότητας και της Φιλαρμονικής Θωμάς Σούλος, η μαέστρος της Δημοτικής Χορωδίας (πρώην Αχιλλείων) «ΔΗΜΟΔΟΚΟΣ» Δήμητρα Καλογεροπούλου, ο πρώην μαέστρος της Φ.Ε. «Μάντζαρος» Σπ. Δολιανίτης κ.α.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου