Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Ξαναζωντανεύει η Εστία Ιστορίας και Πολιτισμού "Γρηγόρης και Κώστας Δαφνής", στους Κυνοπιάστες


Σε φάση επαναδραστηριοποίησης, μετά από πολλά χρόνια αδράνειας, ξαναμπαίνει αυτές τις μέρες, η ιδρυθείσα το 1997, ΕΣΤΙΑ Ιστορίας και Πολιτισμού «Γρηγόρης και Κώστας Δαφνής», που κατά την πρώτη περίοδο λειτουργίας της, είχε έδρα στο πρώην κοινοτικό γραφείο Κυνοπιαστών.
Μετά από σχετική αίτηση στο Πρωτοδικείο Κέρκυρας, διορίστηκε προσωρινή διοίκηση, η οποία έχει ήδη προκηρύξει εκλογική Γενική Συνέλευση των μελών της, για την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012.
Η συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στο ισόγειο της ιδιοκτησίας Αννας Δαφνή, στα Δαφνάτικα, όπου γίνονται και οι χειμερινές πρόβες του Πολυφωνικού Χορού Κυνοπιαστών «Γειτονία», θα εκλέξει επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο, για τη διετία 2013 – 2014, και τριμελή Εξελεγκτική Επιτροπή, για την ίδια περίοδο.
Να σημειωθεί ότι oι δύο τελευταίες εκδηλώσεις της Εστίας Ιστορίας και Πολιτισμού, έγιναν στις 2 Αυγούστου 2003 στα Δαφνάτικα η μία, με θέμα "Τί ξέρεις για το χωριό σου και την ιστορία του;" και η άλλη, την Κυριακή των Βαϊων του 2004, στον Ι.Ν. της Υ.Θ. Ελεούσας Κυνοπιαστών, με θέμα «Το Θείο Πάθος μέσα από την Ποίηση και τη Λογοτεχνία».

Η εκκλησιαστική χορωδία την Κυριακή των Βαϊων του 2004, σε διεύθυνση Κώστα Γ. Πουλημένου, στην εκδήλωση της ΕΣΤΙΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου