Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

81 μαθητές – τριες συμμετείχαν στους αγώνες σκακιού του Δημοτικού Σχολείου Κυνοπιαστών


Ημέρα σκακιού ήταν η Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018 για το δημοτικό σχολείο Κυνοπιαστών, όπου έγιναν οι ενδοσχολικοί αγώνες του σχολικού σκακιστικού πρωταθλήματος.
Οι Κυνοπιάστες ήταν ο 15ος σχολικός σταθμός της διοργάνωσης, που πραγματοποιείται για ένατη συνεχόμενη χρονιά στο νησί, με πρωτοβουλία του Συνδέσμου Παικτών Ζατρικίου Κέρκυρας. Μίας διοργάνωσης, που είναι από τις μαζικότερες στην χώρα, αφού κάθε χρόνο συμμετέχουν σε αυτήν περισσότεροι από τρεις χιλιάδες μαθητές και μαθήτριες των σχολείων της Κέρκυρας.
Να σημειωθεί ότι φέτος από την έναρξη του πρωταθλήματος μέχρι τώρα έχουν γίνει σκακιστικοί αγώνες σε δεκαπέντε σχολεία και σε αυτούς έχουν πάρει μέρος 1100 μαθητές και μαθήτριες.
Οι αγώνες συνεχίζονται σήμερα και αύριο στο δημοτικό σχολείο Παλαιάς Πόλης.

Οι νικητές του Δημοτικού Σχολείου Κυνοπιαστών

Στους ενδοσχολικούς σκακιστικούς αγώνες του δημοτικού σχολείου Κυνοπιαστών πήραν μέρος 81 μαθητές και μαθήτριες, από τους 200 συνολικά που φοιτούν εκεί.
Τον τίτλο του πρωταθλητή σχολείου κατέκτησε ο μαθητής της ΣΤ΄ τάξης Γιώργος Βλαχόπουλος.
Δεύτερος στην κατάταξη ήταν ο Σπύρος Γκούσης μαθητής της ΣΤ΄ τάξης και τρίτος ο Κλήμης Παγιατάκης, κι αυτός μαθητής της ΣΤ΄ τάξης.
Πρωταθλήτρια κοριτσιών αναδείχτηκε η Μάγδα Καββαδία μαθήτρια της Δ΄ τάξης.



Οι πρώτοι των τάξεων:
  • ΣΤ΄ τάξη: Γιώργος Βλαχόπουλος
  • Ε΄ τάξη: Λεωνίδας Περδικομάτης
  • Δ΄ τάξη: Μάγδα Καββαδία
  • Γ΄ τάξη: Σπύρος Χονδρογιάννης
  • Β΄ τάξη: Ιάσονας Πουλημένος
  • Α΄ τάξη: Παναγιώτης Αναστόπουλος
  • ΝΗΠΙΑ: Λεωνίδας Μερκούρης.

Υπενθυμίζουμε ότι οι τρεις πρώτοι της γενικής κατάταξης, η πρωταθλήτρια κοριτσιών και οι πρώτοι των τάξεων προκρίνονται για την τελική φάση του σχολικού σκακιστικού πρωταθλήματος.

Πηγή: Εφημερίδα Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΗΜΕΡΑ, 29.11.2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου