Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Ποιοί Κυνοπιαστινοί είναι υποψήφιοι στις Δημοτικές εκλογές

Και οι τέσσερις Δημοτικοί Συνδυασμοί που διεκδικούν την ψήφο των πολιτών για την ανάδειξη νέας Δημοτικής Αρχής της περιόδου 2014 – 2019, έχουν υποψηφίους από τους Κυνοπιάστες, που είναι πλέον, με την απογραφή του 2011, η 5η σε πληθυσμό Δημοτική Κοινότητα της Κέρκυρας, μετά τα Κανάλια, τη Λευκίμμη, την Κάτω Κορακιάνα και την Αλεπού.
Συγκεκριμένα:
Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι είναι:
Ø     Με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» του Μπάμπης Χαραλάμπους, συντρέχει ο υπάλληλος του ΓΝΚ, Χαράλαμπος Στογιάννος, γαμπρός των Κυνοπιαστών και κάτοικος Χρυσίδας.
Ø     Με το συνδυασμό «Κέρκυρα να Ζεις», του Γιάννη Τρεπεκλή, δεν υπάρχουν Κυνοπιαστινοί υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, υπάρχουν όμως οι γείτονες από τον Αη Προκόπη, Αντώνης Θ. Μάμαλος, Πρόεδρος της Ενωσης Χορωδιών Κέρκυρας και Γιώργος Ι. Μάμαλος, νυν αντιδήμαρχος Χωροταξίας και Περιβάλλοντος.
Ø     Με το συνδυασμό «Κερκυραίων Δήμος» της Μερόπης Υδραίου, συντρέχουν η καθηγήτρια και διδάκτωρ Ιστορίας Έλενα Βουσολίνου συζ. Θωμά Ανυφαντή, ο υπάλληλος του Υπ.Πολιτισμού Σπύρος Π. Μωραϊτης, ο γαμπρός των Κυνοπιαστών, διευθυντής ξενοδοχείου Τζίμης Γκρίνγουδ συζ. Αμαλίας Πουλημένου και η κόρη τους Ελένη Γκρίνγουδ. Γείτονες των Κυνοπιαστών που συντρέχουν είναι η επαγγελματίας Χριστίνα Κεφαλλωνίτη του Ιωάννη και ο ηλ. μηχανικός του Ιονίου Πανεπιστημίου Μιχάλης Θεριανός, κάτοικος Γαστουρίου. Mε τον ίδιο συνδυασμό συντρέχει ο πολυτάλαντος ιεροψάλτης της Ενορίας  των Κυνοπιαστών και διδάκτωρ Ιστορίας Δημήτρης Γ. Μεταλληνός. Τέλος,
Ø     Με το συνδυασμό «Νέα Ριζοσπαστική Κίνηση» του Κώστα Νικολούζου, συντρέχουν η συμβασιούχος της ΔΕΔΔΗΕ  Βούλα Δ. Λιναρά και οι γείτονές μας, από τον Αη Προκόπη ο δικηγόρος Γιώργος Καρύδης και ο επίσης δικηγόρος από τους Καστελλάνους Μ,. Γιώργος Κυπριώτης.

Για το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Κυνοπιαστών  υποψήφιοι κατά συνδυασμό είναι οι:

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
Ανδριώτης Ανδρέας του Χριστοφόρου
Αρκούδης Γεώργιος του Κωνσταντίνου
Καρβούνη Θεανώ – Αννα του Γεωργίου
Κουλουρίδης Σταύρος του Γεωργίου
Σουρβίνος Αριστοτέλης του Βασιλείου
Χαραλάμπους Δημήτριος του Χαραλάμπους

ΚΕΡΚΥΡΑ ΝΑ ΖΕΙΣ
Αλαμάνος Σπυρίδων του Παναγιώτη
Μερκούρη Μαργαρίτα του Φίλι
Παϊπέτης Θεοφάνης του Χριστοδούλου
Πουλημένος Χαρίλαος του Ελευθερίου
Πουλημένου Μαρία του Αντωνίου
Σούλος Θωμάς του Νικολάου

ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ ΔΗΜΟΣ
Αγάθος Νικόλαος του Ιωάννη
Αλεξανδρής Γεώργιος του Βασιλείου
Μάζης Κωνσταντίνος του Γεωργίου
Χειμαριού Άννα του Χαραλάμπους, συζ. Ανδρέα Παϊπέτη

ΝΕΑ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
Αρβανιτάκης Μενέλαος του Γεωργίου
Μαλαχάς Σπυρίδων του Δημοσθένους
Ρώσση Ιωάννα συζ. Νικ. Πουλημένου
Χαλικιόπουλος Σπυρίδων του Σταματίου


  • Στο συνδυασμό "Κερκυραίων Δήμος" της Μερόπης Υδραίου, υποψήφιος για το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Κερκυραίων (πόλης) είναι ο Κυνοπιαστινός Γιώργος Δαφνής του Σπυρίδωνος (Ζαχαροπλαστείο Παπαγιώργης) που η οικογένειά του διατηρεί το σπίτι της στους Κυνοπιάστες, στα Παπαγιανναίικα.

Στις Περιφερειακές εκλογές

Στις περιφερειακές εκλογές, υποψήφιος είναι ο Γεράσιμος (Μάκης) Ανυφαντής με το συνδυασμό του Περιφερειάρχη Σπ. Σπύρου, ενώ γείτονες υποψήφιοι είναι ο Βασίλης Κοντός από το Πέραμα, ο Καρύδης Π. Δημήτρης από τον Αη Προκόπη, η Ανδριώτη Μελίτα, συζ. Μάκη Σκορδίλη και ο γιατρός, νυν αντιδήμαρχος Αλέκος Πουλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου