Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Πλειοψήφησε και στους Κυνοπιάστες η παράταξη ΝΕΑ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ του Κώστα Νικολούζου



Κοντά στά παγκερκυραϊκά ποσοστά που έλαβαν οι συνδυασμοί Νικολούζου και Υδραίου, καταγράφηκε ο συσχετισμός των δυνάμεων και στο επίπεδο των Κυνοπιαστών.
Η νικήτρια παράταξη ΝΕΑ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ του Κώστα Νικολούζου, πέτυχε ποσοστό 57,52%, παίρνοντας 574 ψήφους, έναντι 424 ψήφων και ποσοστού 42,48% της Μερόπης Υδραίου.
Το αποτέλεσμα αυτό σε σχέση με το αντίστοιχο του α΄ γύρου των εκλογών, κατέδειξε τη μετακίνηση της μεγάλης πλειοψηφίας των ψηφοφόρων των επιλαχόντων συνδυασμών Τρεπεκλή και Χαραλάμπους, προς τη νέα δημοτική πλειοψηφία
Έτσι, με βάση τον ισχύοντα νόμο για τις δημοτικές εκλογές, στο Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Κυνοπιαστών, ο συνδυασμός Νικολούζου θα έχει την πλειοψηφία, αναδεικνύοντας τον πρώτο σε σταυρούς της παράταξης αυτής, το Μενέλαο Αρβανιτάκη, σε πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας.
Τα άλλα μέλη του συμβουλίου της κοινότητας είναι οι Σπύρος Μαλαχάς και Άννα Ρώσση - Πουλημένου, από την πλειοψηφία και Νίκος Αγάθος και Σπύρος Αλαμάνος από την μείζονα και την ελάσσονα αντιπολίτευση αντίστοιχα. Η θητεία τους αρχίζει την 1η Σεπτεμβρίου 2014 και λήγει στις 31 Αυγούστου του 2019!
Τους ευχόμαστε ολόψυχα, κάθε επιτυχία στα καθήκοντά τους.

Οι περιφερειακές εκλογές

Tα αποτελέσματα του β΄γύρου των Περιφερειακών εκλογών στα τέσσερα εκλογικά τμήματα των Κυνοπιαστών έχουν ως εξής:










Τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών στους Κυνοπιάστες

Τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών της 25ης Μαϊου στα τέσσερα εκλογικά τμήματα των Κυνοπιαστών έχουν ως εξής:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου