Κυριακή, 14 Αυγούστου 2016

Η Κλειώ Δενάρδου ξεσήκωσε το κοινό με την εντυπωσιακή ερμηνεία των τραγουδιών της, στη συναυλία της Φιλαρμονικής Κυνοπιαστών (ρεπορτάζ, βίντεο, φωτό)


Ενθουσιώδης ήταν η υποδοχή του κοινού, που κατέκλυσε την πλατεία των Κυνοπιαστών, στη συναυλία της Φιλαρμονικής του χωριού υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Σπύρου Νίκα, με τη συμμετοχή της καταξιωμένης Κερκυραίας ερμηνεύτριας, μεγάλης κυρίας του ποιοτικού ελληνικού λαϊκού τραγουδιού, ΚΛΕΙΩΣ ΔΕΝΑΡΔΟΥ.

Το κοινό χειροκρότησε θερμά την ορχήστρα της Φιλαρμονικής Κυνοπιαστών για την ποιοτική απόδοση των μελωδιών του ελαφρολαϊκού προγράμματος, ενώ επευφήμησε την Κλειώ Δενάρδου, για την καταπληκτική ερμηνεία των τραγουδιών της, με την καθάρια φωνή της, που παραμένει απίστευτα ακμαία! 
Σε πολλά μάλιστα από τα τραγούδια ξεσήκωσε το κοινό που την συνόδευσε, ακολουθώντας στην προτροπή της, δίνοντας πραγματικά παλλαϊκή διάσταση στην συναυλία.

Ο χαιρετισμός του προέδρου

Την εκδήλωση «άνοιξε» ο πρόεδρος της Φιλαρμονικής Κυνοπιαστών Αντώνης Πουλημένος, που σε χαιρετισμό του ανέφερε τα εξής:
«Η Φιλαρμονική Κυνοπιαστών σας καλωσορίζει στην αποψινή θερινή επετειακή συναυλία της, που είναι ενταγμένη στο πλαίσιο του εορτασμού των 50 χρόνων από την ίδρυσή της, το 1966.
Είναι μία από τις πολλές συναυλίες και εκδηλώσεις που οργανώνουμε φέτος για να τιμήσουμε όλους όσους συνέβαλαν, με οποιοδήποτε τρόπο, για να υπάρχουμε σήμερα εδώ, ως οργανωμένο μουσικό σύνολο, που λαμπρύνει με την παρουσία του τη ζωή του τόπου.
Τιμάμε, πιο συγκεκριμένα, όλους εκείνους που ίδρυσαν τη Φιλαρμονική μας, που εργάστηκαν γι΄ αυτήν, που προσέφεραν κάτι πολύ σημαντικό από τη ζωή τους για να την υπηρετήσουν.
Τιμάμε όλους εκείνους  που έβαλαν, έστω και ένα λιθαράκι, για να κτιστεί ένα σοβαρό και ολοένα πιο ποιοτικό, μουσικό ίδρυμα στο χωριό μας.
Τιμάμε όλους εκείνους που πρόσφεραν κάτι από το περίσσευμά τους και ιδιαίτερα εκείνους που πρόσφεραν για πολλά χρόνια, από το υστέρημά τους, για να μπορούμε να γιορτάζουμε σήμερα τα 50χρονα της Φιλαρμονικής μας.
Τιμάμε όσους δίδαξαν αλλά και όσους διδάχτηκαν στη Φιλαρμονική μας, τη θεία τέχνη της μουσικής.
Τιμάμε, τέλος, όλους εκείνους που με έργο και λόγο, στηρίζουν και στους σημερινούς δύσκολους καιρούς, τη Φιλαρμονική μας.
Στην αποψινή επετειακή συναυλία μας, η Φιλαρμονική Κυνοπιαστών, έχει τη μεγάλη τιμή να συνεργάζεται με τη μεγάλη και καταξιωμένη Κερκυραία ερμηνεύτρια, τη μεγάλη κυρία του ποιοτικού ελληνικού λαϊκού τραγουδιού, την ΚΛΕΙΩ ΔΕΝΑΡΔΟΥ.
Η ΚΛΕΙΩ ΔΕΝΑΡΔΟΥ, θα ερμηνεύσει απόψε, συνοδευόμενη από την ορχήστρα της Φιλαρμονικής μας, υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Σπύρου ΝΙΚΑ, πολλές από τις μεγάλες  επιτυχίες της και μερικά ακόμη αγαπημένα τραγούδια του ελληνικού ρεπερτορίου.
Την ευχαριστούμε θερμά, για την πρόθυμη και ανιδιοτελή παρουσία και συμμετοχή της, στην αποψινή συναυλία μας, που είναι αφιερωμένη στην ίδια! Την ΚΛΕΙΩ μας, που μας αγαπά και την αγαπάμε!»
Τιμητικές πλακέτες

Στο διάλειμμα της συναυλίας, η Διοίκηση της Φιλαρμονικής Κυνοπιαστών επέδωσε τιμητικές πλακέτες σε δύο από τους πιο παλιούς και συνεπείς μουσικούς, προερχόμενους από την μπάντα της Πολεμικής Αεροπορίας, τον πρώην διοικητή της, Κωνσταντίνο Λιτσαρδόπουλο και τον πρώην αξιωματικό της, Γεράσιμο Σπ. Μάζη.
Τιμητική πλακέτα για τη συμμετοχή της στην επετειακή συναυλία των 50 χρόνων της Φιλαρμονικής Κυνοπιαστών, επέδωσε στην ΚΛΕΙΩ ΔΕΝΑΡΔΟΥ, ο πρόεδρός της Αντώνης Πουλημένος, αφού προηγουμένως η μουσικός Φωτεινή Φαγογένη αναφέρθηκε εκτενώς, στην μακρά και θριαμβευτική πορεία της στο ελληνικό τραγούδι.
Παρουσίες
Τη συναυλία παρακολούθησαν ο πρώην Περιφερειάρχης Σπύρος Σπύρου, ο πρώην Νομάρχης Στέφανος Πουλημένος, ο Πρόεδρος της Χορωδίας Κέρκυρας Τάκης Μεταλληνός, η πρόεδρος της Τοπ. Κοινότητας Καστελλάνων Μέσης Αθανασία Πανάρετου, ο πρώην πρόεδρος της Δημ. Κοινότητας Κυνοπιαστών Θωμάς Σούλος, οι εφημέριοι Κυνοπιαστών αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Κουτσούρης, Γαστουρίου π. Διονύσιος Κοντός και Καμάρας π. Ανδρέας Μαζαράκης, ο αντιπρόεδρος της Φιλαρμονικής Γαστουρίου «Ομόνοια» Στέφανος Μπρεντάνος, ο γνωστός Κερκυραίος βαρύτονος Παντελής Κοντός κ.ά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου