Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018

«Λαοδάμας», «Ανδρονίκη», «Γειτονία» και «Τ’ Αργαστήρι» τιμούν το Γιώργο Χονδρογιάννη - Μπεζερή

ΚΥΝΟΠΙΑΣΤΕΣ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017, ΩΡΑ 9 Μ.Μ.


Σε ειδική εκδήλωση με τραγούδια της λαϊκής παράδοσης της Κέρκυρας, τιμούν τoν παλιό λαϊκό οργανοπαίχτη Γιώργο Χονδρογιάννη – Μπεζερή, ο Σύλλογος «ΛΑΟΔΑΜΑΣ», το Φωνητικό Σύνολο Γυναικών Κάτω Γαρούνα «ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ», το τετράφωνο σχήμα «Τ’ Αργαστήρι» και ο Πολυφωνικός Χορός Κυνοπιαστών «ΓΕΙΤΟΝίΑ», την Παρασκευή 17 Αυγούστου, ώρα 9 μ.μ., στους Κυνοπιάστες (πλατεία στη γειτονιά Χατζέικα).
Στην εκδήλωση όπου θα παραστεί και ο τιμώμενος, θ’ αποδοθούν από τα δύο φωνητικά σύνολα, τραγούδια της παρέας, της αγροτικής ζωής, της αγάπης, του γάμου, της ξενιτιάς και επιλογές από ακριτικά και παραλογές, με συντονιστές τους Σπύρο Σκορδίλη και Γιώργο Ανυφαντή.
Θα συνοδεύουν οι μουσικοί: Σωτήρης Ραυτόπουλος και Θοδωρής Καρύδης στο βιολί, Σπύρος Μερτύρης, Νίκος Μερτύρης και Κωνσταντίνος Σουπιώνης στην κιθάρα και Σπύρος Σκορδίλης στο ακκορντεόν.

Η εκδήλωση είναι ελεύθερη για όλους.


ΚΑΙ Τ' ΑΡΓΑΣΤΗΡΙ

Τελευταία στιγμή έγινε γνωστό ότι στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί και το λαϊκό τετράφωνο σχήμα "Τ' Αργαστήρι", στο οποίο συμμετέχουν οι: Γιώργος Ανυφαντής, Προκόπης Καφαράκης, Σπύρος Μέξας και Σπύρος Χανδρινός (Πατέρας).
Η εκδήλωση είναι ελεύθερη για όλους.

Η ΓΕΙΤΟΝίΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 18/8, ΣΤΟ ΤΕΜΠΛΟΝΙ

Ο Πολυφωνικός Χορός Κυνοπιαστών "ΓΕΙΤΟΝίΑ" θα παρουσιάσει τραγούδια της λαϊκής μουσικής παράδοσης της Κέρκυρας, στο Τεμπλόνι (προαύλιο Ι.Ν. Παναγίας της Σπαρμιώτισσας), το Σάββατο 18 Αυγούστου 2018, στις 9 το βράδυ.
Η εκδήλωση οργανώνεται από τον Πολιτιστικό Εξωραϊστικό Σύλλογο Τεμπλονίου..



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου