Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Κοπή της πίτας της Φιλαρμονικής Κυνοπιαστών

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της κόβει στις 7 το βράδυ της Τετάρτης 6 Ιανουαρίου 2016, γιορτής των Θεοφανείων, η Φιλαρμονική Κυνοπιαστών, στην αίθουσα του κοσμικού κέντρου "Γλούπος", στη Μηλιά Κυνοπιαστών.
Στην εκδήλωση προβλέπεται μικρό πρόγραμμα με τη συμμετοχή του προπαιδικού τμήματος και της μπάντας της Φιλαρμονικής, ενώ θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα από την ορχήστρα του κέντρου και κλήρωση λαχειοφόρου αγοράς της Φιλαρμονικής.
Η διοργάνωση για πρώτη φορά της καθιερωμένης από 35ετίας εκδήλωσης της ημέρας των Θεοφανείων, εκτός του κτηρίου της Φιλαρμονικής γίνεται προκειμένου να συνδυαστούν όροι μεγαλύτερης άνεσης στην παρακολούθηση του μικρού προγράμματος της Φιλαρμονικής και της κοπής της πίτας, με τη δυνατότητα διασκέδασης με φαγητό, ορχήστρα και χορό.
Παράλληλα, και μέσα από την κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς επιδιώκεται η οικονομική στήριξη της Φιλαρμονικής που αποτελεί όρο επιβίωσης, σε μιά περίοδο που δεν υπάρχει άλλος πόρος πέραν αυτού που προκύπτει από τις συνδρομές και εισφορές των μελών και των φίλων της.
Η όποια κριτική λοιπόν στην επιλογή διοργάνωσης της καθιερωμένης εκδήλωσης των Θεοφανείων με διαφορετικό τρόπο σε άλλο χώρο, πρέπει να παίρνει υπόψη της τις τεράστιες δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Φιλαρμονική Κυνοπιαστών, δυσκολίες που αγγίζουν και αυτή τούτη την επιβίωσή της, 50 χρόνια από την ίδρυσή της.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου