Κυριακή 11 Αυγούστου 2019

Η θεατρική παράσταση «Φωνάζει ο κλέφτης…» την Τρίτη 13 Αυγούστου 2019, στους Κυνοπιάστες


Ο  Ερασιτεχνικός Θίασος Νέων των Κυνοπιαστών ανεβάζει, για μια ακόμη χρονιά, θεατρική παράσταση για την ψυχαγωγία των κατοίκων και των επισκεπτών του χωριού. Πρόκειται για την θεατρική απόδοση της κινηματογραφικής ταινίας με την πασίγνωστη κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά «Φωνάζει ο κλέφτης…», που θα παρουσιαστεί στο χώρο εκδηλώσεων στο πλάι της εκκλησίας του Άη Γιάννη, την Τρίτη 13 Αυγούστου 2019, στις 9.30’ το βράδυ.
Στην παράσταση, που βγάζει πολύ γέλιο, συμμετέχουν οι ερασιτέχνες ηθοποιοί: Μαρία Παπαδοπούλου, Βαλάντης Ζερβός, Σπύρος Γ. Πουλημένος, Όλγα Ζερβού, Σπύρος και Μάριος Γκούσης, Αλίκη Πουλημένου, Νίκος Παϊπέτης και Νίκος Καρράς.
Το χορευτικό φινάλε με το «πετεινάρι» και το «Κέρκυρα – Κέρκυρα»  θα αποδοθεί με τη σύμπραξη της Φιλαρμονικής Κυνοπιαστών.
Τραγουδάει και χορεύει ο Αντώνης – Σπυρίδων Αργυρός. Φιλική συμμετοχή Γιάννος Ζότε.
Την καλλιτεχνική επιμέλεια όπως κάθε χρόνο έχει η Ευτυχία Σουρβίνου – Ανυφαντή, ενώ την χορευτική επιμέλεια έχει η Άννη Πουλημένου.
Η παράσταση τελεί υπό την αιγίδα της Δημοτικής Κοινότητας Κυνοπιαστών και ανεβαίνει με τη στήριξη της Ενορίας και της Φιλαρμονικής Κυνοπιαστών, αλλά και σημαντικού αριθμού χορηγών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου