Τρίτη, 27 Αυγούστου 2019

Ο Δημήτρης Σουρβίνος νέος Πρόεδρος της Κοινότητας Κυνοπιαστών

Ο Δημ. Σουρβίνος υπογράφει το πρακτικό της ορκωμοσίας. 
Ο Δημήτρης Σουρβίνος του Σπυρίδωνος θα είναι από την 1η Σεπτεμβρίου 2019 έως 31 Δεκεμβρίου 2023, ο νέος πρόεδρος της Κοινότητας Κυνοπιαστών του Δήμου Κερκυραίων και Διαποντίων, μετά την σχετική τροπολογία του Υπ. Εσωτερικών, στο νόμο πλέον για την κυβερνησιμότητα των Δήμων, με τον οποίο άλλαξε η διαδικασία ανάδειξης των προέδρων των κοινοτήτων και καταργήθηκε η πρόβλεψη του "Κλεισθένη" για εκλογή του από τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου.
Ο νέος πρόεδρος των Κυνοπιαστών ορκίστηκε την περασμένη Κυριακή, 25 Αυγ. 2019, μαζί με τα άλλα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου, αλλά και της Δημάρχου Μερόπης Υδραίου και της Δημοτικής Αρχής συνολικά.
Υπενθυμίζεται ότι στο Κοινοτικό Συμβούλιο, εκτός από τον πρόεδρο Δημήτρη Σουρβίνο, μετέχουν οι: Κωνσταντίνος Σπ. Ανυφαντής, Νίκος Σάκκος, Ανδρέας Παϊπέτης, Κώστας Μάζης, Έλλη Ανυφαντή και Αριστοτέλης Σουρβίνος.
Η ευχή όλων μας να κάνουν το χωριό μας ακόμη καλύτερο και να κρατήσουν την κοινωνία του ενωμένη, τους συνοδεύουν.

ΔΟΠΑΠ και ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΕΣ

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κυνοπιαστινός Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας, Σπύρος Μωραϊτης θα προταθεί να αναλάβει την πολύ σημαντική θέση της προεδρίας του ΔΟΠΑΠ (Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος).
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, τα καθήκοντα αντιδήμαρχου στον νευραλγικό τομέα της καθαριότητας θα ανατεθούν στον Δημοτικό Σύμβουλο, Γιάννη Σερεμέτη, ενώ στον ίδιο θα ανατεθούν και καθήκοντα χωρικού αντιδημάρχου στην Δ.Ε. Αχιλλείων.
Σημειώνεται ότι ο Γιάννης Σερεμέτης ήταν Δημοτικός Σύμβουλος Αχιλλείων κατά την περίοδο 1999-2010 και συνεπώς γνωρίζει καλά προβλήματα, πρόσωπα και πράγματα.
Τέλος, ο συνδεόμενος με τους Κυνοπιάστες, πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας, Δημήτρης Μεταλληνός προορίζεται, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, για τη ισχυρή θεσμικά θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, που τον καθιστά δεύτερο (μετά τη Δήμαρχο) στην ηγεσία του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου