Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Ο Πολυφωνικός Χορός Κυνοπιαστών "Γειτονία" με τη Χορωδία του ΟΤΕ, στο Δημοτικό Θέατρο. Μετάδοση από το Corfu Channel, το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, στις 11 το βράδυ


Στην καθιερωμένη χειμερινή συναυλία της Χορωδίας του Πολιτιστικού Κέντρου του ΟΤΕ Κέρκυρας, συμμετείχε με εξαιρετική επιτυχία ο Πολυφωνικός Χορός Κυνοπιαστών "Γειτονία".
Η συναυλία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012, στις 7.30 το βράδυ στο κατάμεστο, παρά την έλλειψη θέρμανσης, Δημοτικό Θέατρο
Πρόκειται για την πρώτη παρουσία της "Γειτονίας" στο Δημοτικό Θέατρο, όπου απέδωσε πέντε από τα πιο εκφραστικά πολυφωνικά τραγούδια της Κέρκυρας και συγκεκριμένα τα:
  • Μία παρέα είμαστε (καλωσόρισμα)
  • Νά 'χα μια ξέστα...
  • Μια βαρκούλα θ΄αρματώσω
  • Καλιώρα νά 'χουν οι ελιές
  • Ανέβηκα στην κερασιά
Τον Πολυφωνικό Χορό Κυνοπιαστών συντόνισε όπως πάντα, ο Γιώργος Ανυφαντής, ενώ τη Χορωδία του ΟΤΕ διηύθυνε ο Χρύσανθος Γρηγορόπουλος.
Στην εκδήλωση, η Χορωδία του ΟΤΕ έκοψε επίσης την πρωτοχρονιάτικη πίτα της και βράβευσε παιδιά των μελών της, που αρίστευσαν ως μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου ή πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.

Η συναυλία στο σύνολό της θα μεταδοθεί από το Corfu Channel, στις 11 το βράδυ του Σαββάτου 4 Φεβρουαρίου 2012 και θα επαναληφθεί  το μεσημέρι της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου 2012.
'Oσοι βρίσκονται εκτός εμβέλειας του σταθμού, σε οποιοδήποτε μέρος της γης, μπορούν να την παρακολουθήσουν μέσω Internet στο site:  www.corfutv.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου