Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2015

Τον Στέφανο Πουλημένο τίμησε ο Ροταριανός Όμιλος Κέρκυρας

Τον Στέφανο Πουλημένο για την συμπλήρωση 35 χρόνων δημοσιογραφικής ζωής, τίμησε την περασμένη Τετάρτη (11 Μαρτίου 2015), με την επίδοση του μεταλλίου του, ο Ροταριανός Όμιλος Κέρκυρας. Παράλληλα του έδωσε το βήμα για ομιλία - παρουσίαση χαρακτηριστικών στοιχείων από την πολύπλευρη δημοσιογραφική του δράση.
Για την εκδήλωση αυτή, ο Ροταριανός Ομιλος έδωσε στη δημοσιότητα το ακόλουθο δελτίο τύπου:

"Την Τετάρτη 11 Μαρτίου ο Ροταριανός Όμιλος Κερκύρας και ο όμιλος Ροταράκτ Κερκύρας πραγματοποίησαν κοινή συνεστίαση με αφορμή την διεθνή εβδομάδα Ροταράκτ, που είναι η εβδομάδα που περιλαμβάνει τη 13η Μαρτίου, ημέρα «γενεθλίων» του Ροταράκτ, των νέων του Ρόταρυ δηλαδή ηλικίας 18 – 30 ετών.        
Στη συνεστίαση επίσημος ομιλητής ήταν ο Στέφανος Πουλημένος, ο οποίος μετά από 35 χρόνια στην δημοσιογραφική ζωή της πόλης μας παρέδωσε τη σκυτάλη της εκδοτικής του δραστηριότητας, διατηρώντας επαφή με τους Κερκυραίους μέσω, μόνο πλέον, πρωινής ραδιοφωνικής εκπομπής. Ο ομιλητής καθήλωσε τους παρευρισκόμενους που γέμισαν το Εντευκτήριο της Αναγνωστικής Εταιρείας κάνοντας αναδρομή στην δημοσιογραφική του πορεία, που περιλάμβανε τόσο εφημερίδες, περιοδικά όσο και τηλεόραση και ραδιόφωνο. Έχοντας σημαντική εμπειρία και από υπεύθυνες θέσεις των τότε θεσμών της τοπικής αυτοδιοίκησης κατάφερε παράλληλα με την προσωπική του πορεία να παρουσιάσει και σημαντικούς σταθμούς στα γεγονότα της πόλης μας και της Ελλάδος γενικότερα. 
Μετά το πέρας της ομιλίας ακολούθησαν ερωτήσεις και επισημάνσεις των καλεσμένων και κοινή παραδοχή το ήθος που επέδειξε ο Στέφανος Πουλημένος όλα αυτά τα 35 έτη, ο οποίος είχε και την παρρησία να παραδεχθεί αυτά τα χρόνια εκτός από τις επιτυχίες  ότι και αβλεψίες υπήρχαν και λάθη, καθώς όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «μόνο όποιος παρακολουθεί χωρίς να συμμετέχει μπορεί να ισχυρισθεί ότι δεν έχει κάνει και σφάλματα». Όμως, καθώς η όλη δημοσιογραφική του πορεία, κατά κοινή παραδοχή, θεωρείται εξαιρετικά επιτυχής, ο Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Κερκύρας Γεώργιος Μπούζας του επέδωσε το μετάλλιο του Ομίλου αναγνωρίζοντας εμπράκτως την προσφορά του.
Η βραδιά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο καθώς ο Όμιλος Ροταράκτ, αφού δια της Προεδρευούσης  του Μαρίας Γεωργάτου τίμησε και αυτός τον επίσημο ομιλητή, προχώρησε σε εισδοχή τεσσάρων νέων μελών και συγκεκριμένα των: Ειρήνη Καλογερά, Μαρία Σοφία Έριτσου, Αλέξανδρο Παπουτσά και Ματίνα Καραγιάννη. Καθώς τα τρία πρώτα νέα μέλη είναι και τέκνα Ροταριανών οι γονείς τους είχαν τη χαρά, και με έκδηλη συγκίνηση,  να τους καρφιτσώσουν τα σήματά τους".               
             
            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου