Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Νέα διοίκηση στη Φιλαρμονική Κυνοπιαστών

Ανανεώθηκε για δύο ακόμη χρόνια η εμπιστοσύνη των μελών της Φιλαρμονικής Κυνοπιαστών, στην Διοίκησή της, μέσα από την εκλογοαπολογιστική συνέλευση της Κυριακής 26 Απριλίου 2015.
Στη συνέλευση που είχε μαζικό χαρακτήρα, η διοίκηση παρουσίασε το διοικητικό και οικονομικό απολογισμό της, κατατέθηκαν 9 υποψηφιότητες (τέσσερις (4) παλιές και πέντε (5) νέες) για τις 7 θέσεις του Δ.Σ. και στην εκλογική διαδικασία συμμετείχαν 116 μέλη.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Διοίκησης της Φιλαρμονικής που αναρτήθηκε σε κεντρικά σημεία του χωριού, ψήφισαν 116 μέλη και βρέθηκαν 115 έγκυρα ψηφοδέλτια, στα οποία οι εννιά υποψήφιοι έλαβαν σταυρούς προτίμησης ως εξής:

1. Αντώνης Ν. Πουλημένος     99 σταυρούς (επανεκλογή)
2. Κωστής Σπ. Γλυκιώτης        97 σταυρούς (επανεκλογή)
3. Ηλίας Χ. Μακρής                  84 σταυρούς (επανεκλογή)
4. Δημήτρης Παπαδόπουλος   78 σταυρούς (επανεκλογή)
5. Κατερίνα Θ. Μωραϊτη          77
6. Παναγιώτης Γ. Ιωακειμίδης 73
7. Αιμιλία Φωτεινού                  71
................................................................................
8. Χρήστος Θ. Παϊπέτης            32
9. Δημήτρης Β. Μαζαράκης      30

Από τους ανωτέρω, οι επτά πρώτοι θα συγκροτήσουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, ενώ οι δύο τελευταίοι θα είναι αναπληρωματικά μέλη.
Η Συνέλευση εξέλεξε επίσης τα τρία μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής που είναι οι: Σπύρος Κ. Πουλημένος, Χαρίλαος Ε. Πουλημένος και Ανδρέας Ν. Παϊπέτης.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα συγκροτηθεί σε σώμα στις αμέσως επόμενες μέρες και έχει να διαχειριστεί τον Όμιλο σε μια ιδιαίτερα δύσκολη, από οικονομική άποψη, περίοδο, για την οποία ωστόσο εκδηλώνεται ενθαρρυντική διάθεση στήριξης από συνδρομητές - μέλη της που είναι πλέον το μοναδικό στήριγμά του.
Η Φιλαρμονική Κυνοπιαστών σε μία από τις πρώτες της εμφανίσεις (πιθανόν το 1970). Στο μέσο διακρίνεται ο ασκών τότε καθήκοντα αρχιμουσικού, Δημήτρης Β. Μαζαράκης.
Σημειώνεται ότι τον επόμενο χρόνο, το 2016, η Φιλαρμονική Κυνοπιαστών θα συμπληρώσει 50 χρόνια ζωής (είχε ιδρυθεί ως Εκπολιτιστικός Προοδευτικός Όμιλος Κυνοπιαστών, το 1966).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου