Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Κόρνο, στο Δημοτικό Ωδείο Πατρών, διδάσκει η Αγγελική Πουλημένου

- ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΣΕ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
Tη συνεργασία της με το Δημοτικό Ωδείο Πάτρας, ανακοίνωσε η Κυνοπιαστινή καταξιωμένη μουσικός, στέλεχος της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ, Αγγελική Πουλημένου.
«Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να τελειώσει ένας απαιτητικός μήνας από το να μπορείς να μοιραστείς τις γνώσεις σου με άλλους» σημειώνει σε ανάρτησή της διαδίκτυο η Αγγελική Πουλημένου.
Η ανακοίνωση του ΩΔΕΙΟΥ
Από το Δημοτικό Ωδείο Πατρών γίνεται γνωστό ότι και στο τρέχον σχολικό έτος λειτουργούν οι τάξεις σαξόφωνου και κόρνο με δυο καταξιωμένους μουσικούς.
Τον Guido De Flaviis στο Σαξόφωνο και την Αγγελική Πουλημένου στο Κόρνο.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα αυτά δωρεάν για τον πρώτο χρόνο και  από τον δεύτερο χρόνο με έκπτωση 20%.
Για περισσότερες  πληροφορίες στην Γραμματεία του Ωδείου
Αράτου 23, Πάτρα, τηλ. 2610 271087

Ποιά είναι η Αγγελική Πουλημένου
Η Αγγελική Πουλημένου (του Σπύρου και της Θεοδώρας) γεννήθηκε στην Κέρκυρα. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου, συνέχισε τις σπουδές της στο κόρνο, στο Högskolan för scen och musik του Γκέτεμποργκ της Σουηδίας και στο University of York, ενώ υπηρέτησε για χρόνια και στις τάξεις της Φιλαρμονικής Κυνοπιαστών.
Έχει εργαστεί στην Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ, στην Ορχήστρα των Χρωμάτων και τελευταία ανάλαβε καθήκοντα στο Δημοτικό Ωδείο Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου