Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Την 2η θέση κατέλαβε σε σχολικούς αγώνες το Δημοτικό Σχολείο Κυνοπιαστών

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες δρόμου Νεολαίας 2011 από τον Κερκυραϊκό Γυμναστικό Σύλλογο (ΚΓΣ) και την Τ.Ε. του ΣΕΓΑΣ, στο πλαίσιο της επετείου των 31 χρόνων από την κατάρριψη του παγκοσμίου ρεκόρ στα 2.000 μ. με φυσικά εμπόδια από τον Αρσένη Τσιμίνο*.
Στους αγώνες συμμετείχαν πάνω από 280 αθλητές- τριες από τα Δημοτικά και Γυμνάσια του Ν. Κέρκυρας.
Στην κατηγορία Αγοριών Δημοτικών Σχολείων της Κέρκυρας, το Δημοτικό Σχολείο των Κυνοπιαστών - σύμφωνα με ανακοίνωση της Τ.Ε. του ΣΕΓΑΣ - κατέλαβε στην ομαδική βαθμολογία, τη 2η θέση.

Ομαδική Βαθμολογιά Αγοριών Δημοτικών Σχολείων 

1. 12ο Δημοτικό Σχολείο Πόλης
2. Δημοτικό Σχολείο Κυνοπιαστών
3. 4ο Δημοτικό Σχολείο (Αθηναγόρειο)
4. Δημοτικό Σχολείο Κ. Κορακιάνας
5. Δημοτικό Σχολείο Ποταμού
6. 6ο Δημοτικό Σχολείο Πόλης
7. Δημοτικό Σχολείο Κοντοκαλίου
8. 5ο Δημοτικό Σχολείο Πόλης

Με ανακοίνωση του ο Κ.Γ.Σ. «συγχαίρει θερμά όλους τους συμμετέχοντες και ιδιαίτερα τους καθηγητές Φ.Α των Δημοτικών Σχολείων, που για άλλη μια φορά με οργάνωση, εργατικότητα και μεράκι ανταποκρίθηκαν στην προσπάθεια προσέλκυσης της Νεολαίας στον Αθλητισμό".
Επίσης, ευχαριστεί θερμά την Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας της Π.Ι.Ν., τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Κέρκυρας για την μέγιστη βοήθεια τους.
Ακόμη ευχαριστεί για την οικονομικά τους στήριξη, το Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Αναστασία Σπανού», τον Ιατρικό Σύλλογο Κέρκυρας, τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Κέρκυρας, την Τράπεζα Πειραιώς, τον Δικηγορικό Σύλλογο Κέρκυρας, τον Συνεταιρισμό Υδραυλικών Κέρκυρας, τον Συνεταιρισμό Ηλεκτρολόγων Κέρκυρας, τον ΓΑΛΑΞΙΑ ΑΕ «Δήμητρα Μάρκετ», το Κέντρο Κρέατος «Λαβράνος», το κατάστημα «Γερμανός» Γ. Θεοτόκη του Σπ. Σιμάτη, τα καταστήματα ΠΟΛΥΜΑΡΚΕΤ το Νίκο Χανδρινό, το Φωτοτυπικό Κέντρο Κ. ΝΑΚΟΣ.
Τέλος, ο Κερκυραϊκός Γ.Σ. δηλώνει ότι "με την διαχρονική προσφορά του στην Νεολαία και τον Αθλητισμό συνεχίζει την προσπάθεια του, με σχεδιασμό, οργάνωση συνεργασίες και θυσίες και πιστεύει σε ένα καλύτερο μέλλον της Νεολαίας και της κοινωνίας γενικότερα".

* Ο Αρσένης Τσιμίνος είναι εγγονός του Αλέξανδρου Τσιμίνου που έζησε και πέθανε στους Κυνοπιάστες στα τέλη της 10ετίας του 1980.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου