Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

΄Ομορφη εκδήλωση για τη λήξη των μαθημάτων των μικρών της Φιλαρμονικής Κυνοπιαστών


Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε, για δεύτερη χρονιά φέτος, το βράδυ της  Τετάρτης 27 Ιουνίου 2012, στο προαύλιο της εκκλησίας της Υ.Θ. Ελεούσας, η εκδήλωση λήξης των μαθημάτων στα επιμέρους τμήματα της Φιλαρμονικής Κυνοπιαστών.
Οι 10άδες μαθητές και μαθήτριες παρουσίασαν δείγματα του επιπέδου μουσικής τους εκπαίδευσης, αποδίδοντας κλασικά μουσικά κομμάτια, ανά ομάδες οργάνων, ενώ η εκδήλωση έκλεισε με μικρή συναυλία της μπαντίνας της Φιλαρμονικής, σε διεύθυνση του υπαρχιμουσικού Σπύρου Ανυφαντή.
Στο αρμόνιο συνόδευσε τους μικρούς μαθητές η υπαρχιμουσικός Άρτεμη Πουλημένου.
Στην όμορφη αυτή εκδήλωση, που παρακολούθησε και χειροκρότησε θερμά, μεγάλος αριθμός γονέων των μαθητών αλλά και πολλοί άλλοι κάτοικοι του χωριού, απηύθυναν χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Φιλαρμονικής Αντώνης Πουλημένος, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Θωμάς Σούλος, ο εφημέριος π. Χρυσόστομος Κουτσούρης και ο πρώην Νομάρχης Στέφανος Πουλημένος.
Ακολούθησε επίδοση επαίνων στους μαθητές και συμμετέχοντες στη μικρή συναυλία και ένα κέρασμα σε όλα τα παιδιά, από τη Διοίκηση της Φιλαρμονικής.
Την εκδήλωση παρουσίασε η Γραμματέας του Δ.Σ. Βούλα Λιναρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου