Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Παιδιά των Κυνοπιαστών σε ρόλους μεγάλων ηθοποιών, του αξέχαστου παλιού ελληνικού κινηματογράφου


Όλοι οι συνελεστές της θεατρικής βραδιάς, επί σκηνής (φωτο: Σπύρος Ν. Ανυφαντής)
MΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΑΦΘΟΝΟ ΓΕΛΙΟ, ΚΕΦΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑ

Κατέπληξαν και ενθουσίασαν το κοινό οι μικροί Κυνοπιαστινοί «ηθοποιοί» με τη ζωντάνια και τον παιδικό αυθορμητισμό τους, τη Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012, στο χώρο εκδηλώσεων του Αη Γιάννη, στο κέντρο του χωριού.
Οι εκπαιδευτικοί Ευτυχία και Αρτεμις, επί το έργον...
Η ερασιτεχνική αυτή παιδική θεατρική ομάδα, με την επιμέλεια της εκπαιδευτικού Ευτυχίας Σουρβίνου – Ανυφαντή, χάρισε ώρες γέλιου στους Κυνοπιαστινούς, ενσαρκώνοντας ρόλους αξέχαστων Ελλήνων ηθοποιών του παλιού Ελληνικού κινηματογράφου από τις ταινίες: «Μια Ελληνίδα στο χαρέμι» και «Η Παριζιάνα» με τη μοναδική Ρένα Βλαχοπούλου, «Γαμπρός απ’ το Λονδίνο» με τον απολαυστικό Κώστα Βουτσά και «Ο στρίγγλος που έγινε αρνάκι» με τον αξέχαστο Λάμπρο Κωσταντάρα.
Με τη λήξη των τεσσάρων θεατρικών αποσπασμάτων, όλα τα παιδιά ανέβηκαν στη σκηνή και ενθουσιασμένα με το θερμό χειροκρότημα των θεατών, ξεφάντωσαν χορεύοντας το τραγούδι «μένουμε πάντα παιδιά», από την ταινία «Ραντεβού στον αέρα». Την επιμέλεια του χορευτικού φινάλε είχε η Άρτεμις Πουλημένου.
Σημαντική ήταν η βοήθεια της Ενορίας Κυνοπιαστών, που διέθεσε τη μικροφωνική της εγκατάσταση, την οποία προσφέρθηκε να συνθέσει ο Σπύρος Σκορδίλης.
Εξίσου σημαντική ήταν η βοήθεια του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας και της Φιλαρμονικής Κυνοπιαστών για τη διοργάνωση και παρουσίαση της θεατρικής βραδιάς.
Αξίξει ένα μεγάλο «μπράβο» στα παιδιά που χάρισαν άφθονο γέλιο σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

       Τους ρόλους των ηθοποιών ερμήνευσαν:
  • «Μια Ελληνίδα στο χαρέμι» οι: Όλγα Ζερβού, Μιχάλης Δαφνής, Κατερίνα Σάκκου, Γιώργος Αλεξανδρής και Μαργαρίτα Σκολαρίκη.
  • «Γαμπρός από το Λονδίνο» οι: Βασίλης Αλεξανδρής, Μαργαρίτα Σκολαρίκη, Βασίλης Φούκας, Παναγιώτα Δόση και ΄Αδωνης Σκορδίλης.
  • «Η Παριζιάνα» οι: Ολγα Μητσοπούλου και Αννα Μαρία Ανυφαντή, ενώ στο Χορευτικό συμμετείχαν οι: Ελπίδα Φαγογένη, Αλίκη Σάκκου, Ευγενία Σοφιανού, Ολγα Ζερβού, Μαριάννα Γιάννιου, Ναταλία Γρίβα, Κωνσταντίνα Σταματάκη, Παναγιώτα Δόση, Αλεξάνδρα Δαφνή και Μαργαρίτα Σκολαρίκη.
  • « Ο στρίγγλος που έγινε αρνάκι» οι: Λάμπρος Γρίβας, Γιάννος Ζώτε, Μάριος Κρητικός, Αλκης Τσαγκαρόπουλος και Μάγδα Ζώτου.
Το χορευτικό φινάλε
Στον χορευτικό επίλογο της εκδήλωσης χόρεψαν τα κορίτσια: Αλίκη Σάκκου, Ευγενία Σοφιανού, Ολγα Μητσοπούλου, Ολγα Ζερβού, Παναγιώτα Δόση, Ελπίδα Φαγογένη, Μάγδα Ζώτου, Αννα Μαρία Ανυφαντή, Κατερίνα Σάκκου, Μαργαρίτα Σκολαρίκη, Ναταλία Γρίβα, Αλεξάνδρα Δαφνή, Μαριάννα Γιάννιου και Κωνσταντίνα Σταματάκη.
Από τα αγόρια χόρεψαν οι: Αλκης Τσαγκαρόπουλος, Μάριος Κρητικός, Άδωνης Σκορδίλης, Βασίλης Φούκας, Βασίλης Αλεξανδρής, Γιώργος Αλεξανδρής, Μιχάλης Δαφνής, Γιάννος Ζώτε και Λάμπρος Γρίβας.

Πολυπληθές κοινό παρακολούθησε την αξέχαστη θεατρική βραδιά, με πρωταγωνιστές τα παιδιά του χωριού
Σημείωση: Η ανάρτηση γίνεται με κάποια χρονική καθυστέρηση, αλλά δεν είναι αυτό η ουσία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου