Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Συγκίνηση για τον πρόωρο θάνατο του πολιτικού μηχανικού Θεμιστοκλή Σούλου

Την τελευταία του πνοή άφησε το πρωί της Τρίτης 14 Μαρτίου 2017, στο Παν. Νοσοκομείο Ιωαννίνων, ο Θεμιστοκλής Σούλος, προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Ιονίου Πανεπιστημίου, σε ηλικία μόλις 63 χρονών, μετά από πολυήμερη νοσηλεία εκεί, με καρδιολογικό πρόβλημα.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το οικογενειακό του περιβάλλον, ο Θεμιστοκλής Σούλος, προσβλήθηκε από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη που κατέληξε στον τόσο πρόωρο θάνατό του.
Ο εκλιπών ήταν γεννημένος το 1954, μόνιμος κάτοικος στα Σουλέϊκα Κυνοπιαστών και πατέρας δύο παιδιών. Φοίτησε στο Β΄ (εξατάξιο) Γυνάσιο της πόλης, σπούδασε πολιτικός μηχανικός στο Πανεπιστήμιο του Graz Αυστρίας και είχε, πέραν την υπαλληλικής του ιδιότητας, από νωρίς, ενεργό ανάμειξη στα κοινά, εκλεγόμενος για πολλά χρόνια Κοινοτικός Σύμβουλος Κυνοπιαστών και Δημοτικός Σύμβουλος Αχιλλείων, έως το 2006. Είχε εκλεγεί επίσης στην Δ.Ε. του Τμήματος Κέρκυρας του ΤΕΕ, ενώ διετέλεσε επί σειρά ετών, πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Αχιλλείων.
Ο Θεμιστοκλής Σούλος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όσους τον γνώριζαν και η είδηση του θανάτου του προκάλεσε βαθύτατη θλίψη και συγκίνηση στην τοπική κοινωνία.

Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017, στις 4 το απόγευμα από την εκκλησία της Υ.Θ. Ελεούσας των Κυνοπιαστών.

2 σχόλια:

  1. Ο Θεμιστοκλής (Λάκης) , ήταν συγγενής μου, μακρινός μέν,αλλά η ζωή μας συνέδεσε αρκετά.
    Μεγαλώσαμε και κατοικούσαμε στην ίδια γειτονιά (Σουλέ'ι'κα).Συμμαθητές στο Β'Εξατάξιο Γυμνάσιο Κέρκυρας και πολύ καλοί φίλοι.
    Υπήρξε πάντοτε πράος και καλωσυνάτος.Με τον ιδιαίτερα ήρεμο χαρακτήρα του κέρδιζε την εκτίμηση όλων μας. Ήταν ένας εξαίρετος άνθρωπος. Έφυγε πρόωρα. ΚΡΙΜΑ! ! !
    Θα λείψει πρωτίστως από την οικογένειά του,αλλά και από όλους μας.
    Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχούλα και να δίνει πάντα δύναμη στην οικογένειά του.
    ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΛΑΚΗ ΜΟΥ! !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αιωνία η μνήμη του και να βρει έλεος η ψυχή του την φοβερά ημέρα της κρίσεως. Τα θερμά μου συλληπτήρια στην οικογένεια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή