Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Τα μικρά παιδιά των Κυνοπιαστών, την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, στην πόλη, «Χορεύουν για το Χαμόγελο του Παιδιού»!


Την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση θα κάνουν στην πόλη της Κέρκυρας, την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016, παρουσιάζοντας το μουσικοκινητικό τους πρόγραμμα και χορούς, τα μικρά παιδιά, τα χορευτάκια, των Τμημάτων της Φιλαρμονικής Κυνοπιαστών που δημιουργήθηκαν και λειτουργούν με τη στήριξη της Εστίας Ιστορίας και Πολιτισμού Κυνοπιαστών «Γρηγόρης & Κώστας Δαφνής» και του Συλλόγου Γονέων των μαθητών του Δημ. Σχολείου Κυνοπιαστών.
Τα παιδιά των Κυνοπιαστών θα παρουσιαστούν με μουσικοκινητικούς ρυθμούς και χορούς, στο νέο πεζόδρομο της πόλης (Ευγ. Βουλγάρεως και Γεωργίου Θεοτόκη) από τις 18:30 έως τις 19:30 της Παρασκευής, ενώ το Σάββατο θα παρουσιαστούν και τα τμήματα του Αγίου Ματθαίου, του  Ιστιοπλοϊκού Ο.Κ. και του Πέλεκα, το μεσημέρι 12:00-13:00, επίσης με μουσικοκινητικά και χορούς!
Η υπεύθυνη εκπαιδεύτρια των τμημάτων, καθηγήτρια Φ.Α. Φένια Κοντού, σε ανάρτησή της, στη Σελίδα του Facebook, “Χορεύουμε για το ΧΑΜΟΓΕΛΟ του ΠΑΙΔΙΟΥ» απευθύνεται σε γονείς και τα ίδια τα παιδιά αναφέροντας:
«Φορέστε κάτι κόκκινο ή πράσινο από πάνω! Αν δεν έχετε τίποτα από τα δύο τότε άσπρο! Και σκούφο του Άη Βασίλη ή κέρατα του Ρούντολφ και τέτοια!».
Σημειώνει ακόμη ότι «μαζεύουμε πράγματα για το Χαμόγελο! Επίσης μπορείτε να ενισχύσετε οικονομικά ψωνίζoντας δωράκια ή με 1 ευρώ στον κουμπαρά τους! Μεγάλη βοήθεια θα ήταν να κάνετε έστω και δυο τρεις ώρες βάρδια στο μαγαζί τους! «
Επικοινωνία με το «Χαμόγελο του Παιδιού» στο 26610 20890!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου