Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Συνεχίζει τη δυναμική της πορεία η Φιλαρμονική Κυνοπιαστών


ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΟΜΟΦΩΝΑ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ – ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ ΝΕΟ Δ.Σ. ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΤΙΑ 2017 - 2018

Η δυναμική της Φιλαρμονικής Κυνοπιαστών, παρά τις δυσκολίες της εποχής, καταγράφηκε σε τρεις διαδοχικές ευκαιρίες, το τριήμερο Παρασκευής 16, Σαββάτου 17 και Κυριακής 18 Δεκεμβρίου 2016.
Ειδικότερα, την Παρασκευή είχε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, στο νέο πεζόδρομο της Γ. Θεοτόκη, στην πόλη της Κέρκυρας, το νεοσύστατο Τμήμα Μουσικοκινητικής, που φέρνει τα μικρά παιδιά στην πρώτη επαφή με την κίνηση, το ρυθμό και τη μουσική, χορεύοντας για το Χαμόγελο του Παιδιού, με εκπαιδεύτρια την καθηγήτρια Φ.Α. Φένια Κοντού.
.
Το Σάββατο, σε ειδική εορταστική συναυλία, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων του Ομίλου, παρουσιάστηκαν τα επιμέρους τμήματα της Φιλαρμονικής, ανά ομάδες οργάνων μουσικής διδασκαλίας και συγκεκριμένα:

  • Το τμήμα φλάουτου με δασκάλα την υπαρχιμουσικό ΄Αρτεμι Πουλημένου.
  • Τα τμήματα κλαρινέτου με δασκάλους τον υπαρχιμουσικό Σπύρο Ανυφαντή και τον Θωμά Τσακνάκη.
  • Τα τμήματα χάλκινων πνευστών με δασκάλους τον αρχιμουσικό Σπύρο Νίκα και τον Λευτέρη Μπρεντάνο και τέλος,
  • Το τμήμα κρουστών με δάσκαλο τον Σπύρο Καββαδία.

To κοινό χειροκρότησε θερμά το εκπαιδευτικό έργο και τις επιδόσεις των μελών των τμημάτων της Φιλαρμονικής, ενώ θερμότατη υποδοχή βρήκε και το τμήμα Ενηλίκων που έκανε για πρώτη φορά, την εντυπωσιακή εμφάνισή του. 




Νέο Διοικητικό Συμβούλιο και Εξελεγκτική στη Φιλαρμονική
Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016, συνήλθε η εκλογοαπολογιστική συνέλευση των μελών της Φιλαρμονικής Κυνοπιαστών, όπου ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Αντώνης Πουλημένος έκανε τον απολογισμό της πλούσιας δράσης του Ομίλου κατά τη διετία 2015 – 2016, ενώ ο απερχόμενος ταμίας Κωστής Γλυκιώτης παρουσίασε λεπτομερή οικονομικό απολογισμό της διετίας (έσοδα και έξοδα) με όλες τις υποχρεώσεις του εξοφλημένες και με ταμειακό υπόλοιπο, διαθέσιμο στη νέα διοίκηση.
Ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός της απελθούσας Διοίκησης της Φιλαρμονικής εγκρίθηκε ομόφωνα από τη Γενική Συνέλευση.
Στη συνέχεια κατατέθηκαν υποψηφιότητες για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή και μέσα από μία, καθ’ όλα άψογη εκλογική διαδικασία, εκλέχτηκαν:
Για το Δ.Σ. της 2ετίας 2017 – 2018 κατά σειρά οι:
Αντώνης Ν. Πουλημένος
Αλέξανδρος Δ. Καρύδης
Αιμηλία Γ. Φωτεινού
Ειρήνη Αντ. Καββαδία
Ανδρέας Ν. Παϊπέτης
Σπύρος Αρ. Αρκούδης και
Δημήτρης Σπ. Δαφνής
Για την Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέχτηκαν οι:
Στέφανος Σπ. Πουλημένος
Αργύρης Κ. Τρούλλος και
Σταμάτης Γ. Γαρδικιώτης
.
Η ΕΣΤΙΑ Κυνοπιαστών εύχεται στους νεοεκλεγέντες, κάθε επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα και καλές γιορτές στη Διοίκηση, τον αρχιμουσικό, τους υπαρχιμουσικούς, στους διδάσκοντες στους μουσικούς και μαθητές αλλά και σε όλα τα μέλη της Φιλαρμονικής Κυνοπιαστών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου